Fonduri Europene

Prin serviciile de consultanță în accesarea Fondurilor Europene, echipa Mușat & Partners vă oferă suport și soluții optime pentru ca planurile dumneavoastră ambițioase să devină realitate.

Citește mai mult   >

Înființare Firme

La Mușat & Partners veți găsi un consultant competent care să vă sprijine în acest demers, prin servicii complete pentru înființarea societăților, asociațiilor și fundațiilor.

Citește mai mult   >

Contabilitate și Audit

În colaborare cu firme partenere, echipa Mușat & Partners vine în sprijinul dumneavoastră oferindu-vă cei mai buni contabili și auditori, care vă vor ajuta nu doar să aveți o imagine mai clară (în orice moment) a situației financiare a companiei dumneavoastră, dar vă vor oferi și sprijin pentru identificarea strategiei celei mai potrivite pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Citește mai mult   >

Consultanță fiscală

Aveți nevoie de suport pentru conceperea unor scheme sau strategii fiscale adaptate specificului activității dumneavoastră? Sau pur și simplu doriți să fiți la curent cu noutățile fiscale care au impact asupra afacerii dumneavoastră? Echipa noastră vă stă la dispoziție.

Citește mai mult   >

Consultanță juridică

Serviciile de consultanță juridică sunt oferit de Mușat & Asociații S.C.A, parteneri ai societății noastre.

Citește mai mult   >